Gå til hovedindhold

vinterbadning

I Tempeltræets vinterbadeklub har man mulighed for at flytte sine egne grænser, for vandet er til tider meget koldt.

Indhold

  I Tempeltræets vinterbadeklub har man mulighed for at flytte sine egne grænser, for vandet er til tider meget koldt! og så er det super sundt, hyggeligt og en sjov måde at være sammen med kammeraterne på.

  Vi starter ny sæson op i Vinterbadeklubben efter hver sommerferie. Mange af børnene kommer fast hver uge og på den måde vender de sig gradvist til temperaturene. Inden sæsonen slutter kårer vi årets vinterbader med en lille cermoni og vandrepokal.

  Vi bader vi fra en lille bro ved siden af Tempeltræets mobilsauna, som ligger ved Kastrup Lystbådehavn.

  Vi kører ud til Amager i vores minibus iført badetøj og badekåber (Tempeltræet har både badetøj, håndklæder, badekåber og badetøfler man kan låne, hvis man mangler det).

  Børnene går i fra broen og de behøver ikke kunne svømme for at være med, da der er en lille platform under vandet, som man kan stå på, så det er det samme som at kunne bunde.

  Efter badning klæder vi om og varmer os med en kop varm kakao. Når det er koldt og saunaen er tændt op, laver vi nogle gange lidt saunagus, som et ekstra lille wellness indslag.

  Vi arrangerer også hvert år en lørdag, hvor børnene kan invitere deres famille med ud og prøve at vinterbade og slutte af at få varmen i den brændefyrede sauna. En super hyggelig tradition.

  Pædagogerne der bader med børnene har Frederiksberg kommune bassinprøve.