Gå til hovedindhold

Rollespilsværkstedet

På Rollespilsværkstedet kan børnene selv lære at lave våben til live rollespil.

Indhold

  På Rollespilsværkstedet kan børnene lære selv at lave våben til live rollespil. Det er som udgangspunkt gratis at lave udstyr og selv om fokus er på udvikling af egne evner og sociale kompetencer går vi op i at der er kvalitet i det færdige produkt. Det betyder, at rollespillere kan lave de flotteste våben som de kan være stolte af og vise frem. Man kan altid tage sit gamle rollespilsudstyr med og reparere eller upcycle eller få tilpasset et rollespilsvåben men har købt.

  Det er muligt at låne sværd i rollespil værkstedet, så man kan øve sig i at kæmpe med sværd sammen med kammeraterne.

  Bordrollespil

  I vinterhalvåret, fra efterårsferien til påske spiller vi bordrollespil en aften om ugen fra kl. 17-20. Man skal gå i 5. klasse for at deltage.

  Bordrollespillet er også for for børn og unge der ønsker at prøve kræfter med at være spilleder.

  Frederikbergs Mini-Con

  Tempeltræet deltager i Frederiksberg klubbernes træf "Pastaval", som foregår ca. 2 gange om året, hvor klubbørn mødes og spiller bordrollespil på tværs af klubberne. Mange af børnene kender hinanden fra LiveRollespillet.

  Tempelvogterne

  Tempelvogterne er et rollespilshold for de virkeligt interesserede. Holdet er fra 5. klasse og op til ungdomsklub.

  Tempelvogterne er en krydsning mellem kommunal klubliv og foreningsliv.

  En gang om måneden deltager Tempeltræets Tempelvogterne i junior-/seniorkampagne med ca. 100 rollespillere fra hele Sjælland. Tempelvogterne foregår i Geel Skov ved Holte under rollespilsforeningen Babylons ledelse.

  Live rollespil

  Tempeltræet har et mangeårigt fantastisk rollespils-samarbejde med 5 andre klubber på Frederiksberg. Her har børn fra alle klasserne mulighed for at spille med og mod hinanden og de omkring 8-10 pædagoger og frivillige hjælpere som arrangerer spillet.

  I sommerhalvåret mødes vi onsdag ca. hver anden uge, i Søndermarken og spiller levende rollespil. Børnene kommer på klubben efter skole, klæder sig ud og sminker sig. Efter skole drager vi af sted til parken og mødes med de andre klubber. Kl. 16.00-17.30 spiller vi og efter afslutning kl. 18.30 er vi hjemme på Tempeltræet omkring kl. 20.00.