Gå til hovedindhold

Grafisk værksted

Her på værkstedet har man mulighed for at design sine egne tryk og print.

Indhold

  Grafiskværksted

  På det grafiske værksted er mulighederne mange. Vi bruger for eksempelvis tegninger lavet på papir, digitale tegninger, egne fotos, grafik og flotte skrifttyper til at skabe vores personlige designs. 

  På værkstedet lægger vi vægt på at ens design skal have et personligt præg. Det er børnenes egne idéer og kreative energier, der driver værket. Vi arbejder ud fra makerspace tankegangen om, at der ikke er på-forhånd-givne løsninger og ingen passive tilskuere. Alle kan byde ind med ideer og hjælp som en del afløsningen og derigennem styrke det kreative fællesskab.

  Klistermærker / badges

  Vi designer vores egne klistermærker. Motivet på klistermærker f.eks. kan være noget du selv tegner i hånden, et billede af din kanin eller grafik som man arbejder med og sætter sammen i vores grafiske tegneprogram på computeren. Når klistermærket er printet, er det klar til at pynte på dit løbehjul, dit mobilcover m.m.

  Tryk på tekstiler

  På værkstedet har vi en vinylskæreprinter, sublimationsprinter og en varmepresse. Det giver os mulighed for at printe/skære forskellige slags tryk som så kan blive overført til eksempelvis T-shirts, Hoodies, muleposer, kopper med mere.

  På værkstedet har vi altid lidt t-shirt, muleposer og hoodies på lager som man købe med mobilepay. Man er altid velkommen til at medbringe sine egne tekstiler og få hjælp til at få trykt sit eget design på.

  På grafisk værkstedet har vi et lille lager af Tshirt, hoodies, muleposer, musemåtter kopper, m.m. som man kan købe til at få sat sit tryk på. Beløbet indbetales på vores mobilepay (.