Grafisk værksted (Tempelgrafik)

Her på værkstedet har man mulighed for at lege med kreativiteten.

Indhold

  Her på værkstedet har man mulighed for at lege med kreativiteten. Alle former for design, billeder, tegninger, egne fotos og grafik m.m. leger vi med herinde.

  På værkstedet lægger vi vægt på at ens design skal have et personligt præg. Det er børnenes egne idéer og kreative energier, der driver værket. Vi arbejder ud fra makerspace tankegangen om at der ikke er på-forhånd-givne løsninger og ingen passive tilskuere. Alle kan byde ind med ideer og hjælp som en del afløsningen og derigennem styrke det kreative fællesskab.

  Klistermærker / stickers

  Vi designer vores egne klistermærker. Motivet på klistermærker f.eks. kan være noget du selv tegner i hånden, et billede af din kanin eller grafik som man arbejder med og sætter sammen i vores grafiske
  tegneprogram på computeren. Når klistermærket er printet, er det klar til at pynte på dit løbehjul, dit mobilcover m.m.

  Tryk på tekstiler

  På værkstedet har vi en vinylskæreprinter og en varmepresse. Det giver os mulighed for at printe/skære forskellige slags tryk som så kan blive overført til eksempelvis T-shirts, Hoodies, muleposer osv. På værkstedet har vi altid lidt t-shirt, muleposer og hoodies på lager som man købe med mobilepay. Man er altid velkommen til at medbringe sine egne tekstiler og få hjælp til at få trykt sit eget design på.

  På grafisk værkstedet har vi indkøb et lille lager af Tshirt, Hoodies, muleposer, musemåtter m.m. som man kan købe til at få sat sit tryk på. Beløbet indbetales på vores mobilepay.

  Forrige Næste